Închirieri auto Timișoara

Dacă sunteți în trecere prin județul Timiș și în urma unei situații neprevăzute veți apela la noi pentru tractare și service, dorim să vă informăm că de acum vă putem asigura mai multă mobilitate și confort prin serviciul de închirieri mașini în Timișoara.

Știm că timpul este prețios pentru Dvs, de aceea încercăm întotdeauna să acordăm prioritate în service mașinilor clienților care sunt în trecere și probleme au cu mașina.

Dacă reparația durează mai multe zile sau trebuie sa așteptați după piese, vă recomandăm să vă luați cazare în Timișoara și să profitați să cunoașteți Capitala Europeană a Culturii în 2023 și frumusețile ei. Dacă aveți nevoie de mai multe detalii, ne puteți suna oricând la numărul de telefon 0731 073 209

Rent a car Timișoara

Parcul nostru de mașini este format din mașini întreținute și aflate permanent în stare bună de funcționare. Toate autoturismele noastre sunt verificate periodic la Car Doctors F&F, propriul service autorizat RAR. Personalul vă va oferi detalii despre autoturismele prezente în flotă.

De ce să închiriezi o mașină?

Închirierea unei mașini ne oferă flexibilitate și autonomie în călătorii. Poate fi o soluție foarte practică în diverse situații, mai ales dacă aveți nevoie de ea mai multe zile.

Iată și alte motive pentru care este avantajos sa închiriați o mașină:

Flexibilitate în călătorii: Călătoriți în ritmul propriu și conform propriului itinerar. Nu trebuie să vă îngrijorați de orarele autobuzelor sau trenurilor și puteți face opriri ori de câte ori doriți.

Economisiți timp: Puteți economisi timp, mai ales în zonele unde mijloacele de transport în comun nu sunt eficiente sau fiabile.

Costuri controlabile: Închirierea unei mașini poate fi mai economică decât taxi, uber sau bolt.

Soluție temporară: Este o soluție perfectă dacă aveți nevoie de un vehicul pentru o perioadă temporară, de exemplu, dacă mașina dumneavoastră este la service.

Garanție: În caz de probleme, reparația și tractarea sunt asigurate de noi.

Închirieri auto Timișoara

Închirieri mașini Timișoara

Închirieri mașini Timișoara

CONTACT 0731 073 209
© Copyright tractaritimisoara24.ro. Developed by seodigital.ro